hypotheek offerte vergelijking


Vragen of suggestie

Voor Consumenten
Als u vragen, suggesties, tips of opmerkingen heeft over Hypotheek-weetjes.nl, dan kunt u contact opnemen via het onderstaand formulier.

Voor Hypotheek aanbieders
Als u vragen, suggesties of opmerkingen heeft over Hypotheek-weetjes.nl of als u informatie wilt over het opnemen van uw bedrijf op de website, dan kunt u contact opnemen via het onderstaand formulier.

Voor linkpartners
Wilt u een link uitwisseling met ons aangaan, zodat u hogere positie krijgt in de zoekmachines, dan bent u hier op het goede adres. Vermeld hieronder in het formulier de volgende punten:

  • Linknaam, url, plek van backlink (geen backlink betekent geen link uitwisseling)
  • Sites met pr0 worden niet opgenomen.

Hypotheek-weetjes.nl
Hypotheek-weetjes.nl is geen geldverstrekkende partij, maar bestaat uit een onafhankelijke redactie. Hypotheek-weetjes.nl biedt de bezoeker informatie, ervaringen en meningen. Hypotheek-weetjes.nl bereidt u voor op het afsluiten van een hypotheek.

Naam:*

Email adres:*

Opmerkingen:*


Ons redactionele team kijkt uit naar uw nieuws

Heeft u nieuws voor Hypotheek-Weetjes.nl, gebruik dan de onderstaande details. De redactie van Hypotheek Weetjes is altijd op zoek naar nieuws, tips of andere onderwerpen in de actualiteit.

Redactie Hypotheek-Weetjes.nl

Email: contact (@) hypotheek-weetjes.nl
Per post:

Hypotheek-Weetjes.nl
Toepadweg 10g
5301 KA ZALTBOMMEL

Helaas kunnen wij niet op iedere individuele reactie reageren of garanderen dat suggesties of persberichten worden gepubliceerd.

Hypotheek-weetjes.nl is gelieerd aan Leadprovider BV

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annu´teitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |