hypotheek offerte vergelijking


Bkrhuis.nl hypotheken


U bent hier: Home » Hypotheek aanbieders » Bkrhuis.nl

Bkrhuis.nl

Bkrhuis.nl hypotheken informatie:

Bkrhuis.nl is een online hyotheekverstrekker die hypotheken verstrekt aan een specifieke doelgroep. Deze doelgroep zijn mensen met een BKR registratie die bij de reguliere kredietverstrekkers het veelal niet voor elkaar krijgen om een hypotheek af te sluiten. Bij Bkrhuis.nl gaan ze precies na wat voor soort BKR registratie je hebt en op basis hiervan en uiteraard de persoonlijke situatie en woonwensen van de klant wordt hier de best mogelijke hypotheekvorm bijgezocht.

Deze hypotheekverstrekker is met name geschikt voor mensen die te maken hebben met schommelende inkomens zoals startende ondernemers of zoals eerder aangegeven consumenten met een BKR-codering.

BKRhuis.nl is onderdeel van HypoXL die naar buiten willen dragen dat het willen hebben van een eigen huis niet hoeft te lijden onder het vaststaand feit van een BKR registratie. Naast het internet dat gebruikt wordt als distributiekanaal om de hypotheken aan de man te brengen is er ook de mogelijkheid om langs te gaan bij een van de vestigingen.

Wat men veelal zou verwachten bij een verstrekker die mensen accepteert met een BKR registratie is dat de rentetarieven hoger zullen liggen omdat deze verstrekkers ook meer risico lopen. Bij Bkrhuis.nl is dit juist niet het geval en kan men profiteren van zeer scherpe tarieven. Bij aanvraag van een offerte heeft u deze de volgende dag al in huis en kunt u zelf zien hoe scherp de tarieven en voorwaarden van BKRhuis.nl zijn.

Bkrhuis.nl adres gegevens:Laatste ervaringen over Bkrhuis.nl

Copyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |