hypotheek offerte vergelijking


Florius hypotheken


U bent hier: Home » Hypotheek aanbieders » Florius

Florius

Florius hypotheken informatie:

Florius heeft vandaag de dag een marktaandeel van 6% en behoort tot de grootste vastgoedondernemingen en hypotheekverstrekkers van Nederland. Het is een volledige dochter van ABN AMRO en heeft evenals ABN AMRO de bankstatus. Florius is zowel actief op de particuliere- als op de zakelijke markt. Florius biedt haar klanten naast hypotheken ook woonverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen aan echter is men niet verplicht deze af te sluiten wanneer men een hypotheek neemt bij Florius.


Florius hypotheken worden met name aangeboden van onafhankelijke adviseurs en is vooral bekend vanwege de verschillende hypotheekarrangementen. Bij Florius is er namelijk sprake van verschillende geldigheidsduur van offertes. Zo is er de offerte geldigheidsduur van de Florius Profijt Twee hypotheek maximaal 2 maanden geldig,  de Florius Profijt Vier hypotheek maximaal vier maanden en de Florius Profijt Twaalf hypotheek maximaal 12 maanden. Hoe langer de geldigheid van de offerte des te hoger de rente. Een ander gunstige bijkomstigheid bij Florius is dat het mogelijk is om tot 100% van de executiewaarde aflossingvrij te lenen.

Florius adres gegevens:
Ruimtevaart 24
3824MX
Amersfoort
Hypotheekrente Florius:


Laatste ervaringen over Florius

Geschreven door: Sonja
Wij hadden laatst een huis gekocht en zochten een goedkope hypotheek. Dit was ook een van de redenen waarom we niet bij onze eigen bank aanklopte omdat deze nogal hoge rentetarieven hanteerde. Via vrienden van vrienden zijn we gewezen op Florius en daar zijn we blij om,dit heeft ons toch weer heel... Lees meer »
Geschreven door: Peter

De aanbieding was best goed, waarna de hypotheek, toendertijd onder Bouwfonds werd afgesloten.

Lees meer »

Copyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |