hypotheek offerte vergelijking


ING Bank hypotheken


U bent hier: Home » Hypotheek aanbieders » ING Bank

ING Bank

ING Bank hypotheken informatie:

ING is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat al meer dan 150 jaar ervaring heeft op de financiele markt. Tegenwoordig is het een wereldwijd opererend concern die in meer dan 50 landen actief is met een zeer uitgebreid productenportfolio. Zo biedt de ING producten aan op het gebied van bankieren, verzekeren en vermogensbeheer. In totaal bedienen ze 75 miljoen klanten en behoren hiermee tot de top 20 van de wereld.

Evenals haar andere producten heeft ING op het gebied van hypotheken een groot aanbod, de producten zijn via twee kanalen verkrijgbaar. Dit kan zijn via ING zelf of via een van de onafhankelijke geselecteerde tussenpersonen waarmee ze samenwerken. Opmerkelijk is dat de producten van ING in sommige gevallen goedkoper zijn om aan te schaffen via een tussenpersoon. Dit verschil ontstaan omdat er kortingen gegeven worden aan tussenpersonen wanneer zij meerdere producten tegelijkertijd inkopen.

Hypotheken van ING zijn met name populair doordat ze ruimere acceptatienormen hanteren ten opzichte van andere hypotheekverstrekkers. Hierdoor kan het bedrag wat men kan lenen hoger uitvallen.

ING Bank adres gegevens:
Bijlmerplein 888
1102MG
Amsterdam
Hypotheekrente ING Bank:


Laatste ervaringen over ING Bank

Geschreven door: Mark
Ik ben laatst bij de ING geweest om een hypotheek af te sluiten, omdat ik al klant ben bij de ING leek mij dit een voor de hand liggende keuze. Tijdens mijn gesprek met een van de hypotheekadviseurs kwam hieruit naar voren dat ik het beste een lineare hypotheek kan afsluiten. Hierbij heb je te maken... Lees meer »

Copyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |