hypotheek offerte vergelijking


Rabobank hypotheken


U bent hier: Home » Hypotheek aanbieders » Rabobank

Rabobank

Rabobank hypotheken informatie:

De Rabobank is de allergrootste hypotheekverstrekker van Nederland en heeft al meer dan 1 miljoen tevreden klanten met een Rabobank hypotheek. Naast Nederland opereert de Rabobank onder de Rabobank Groep wereldwijd en is destijds in 1972 onstaan door een fusie tusen de Cooperatieve Centrale Raiffeisen-Bank en de Cooperatieve Centrale Boerenleenbank. Het cooperatieve karakter van de Rabobank is behouden gebleven, zo zijn alle klanten van de Rabobank leden en zijn alle kantoren van de Rabobank, lokale cooperaties die op hun beurt weer lid zijn van de centrale cooperatie Rabobank Nederland.

Met hun triple A-rating is de Rabobank een van de meest betrouwbare partners om zaken mee te doen. In financiele termen houdt een dergelijke triple A-rating in dat het zeer onwaarschijnlijk is dat deze bank failliet zal gaan.

Wanneer men gaat voor een Rabobank hypotheek gaat men voor betrouwbaarheid en zekerheid maar ook voor de lage rentetarieven moet men tegenwoordig bij de Rabobank zijn vergeet hierbij de hulp van de deskundige adviseurs niet en u heeft alle ingredienten voor het afsluiten van een passende hypotheek.

Rabobank adres gegevens:


Hypotheekrente Rabobank:


Laatste ervaringen over Rabobank

Geschreven door: Martijn
Mijn rentevasteperiode liep 1 november af en ben al geruime tijd bezig een nieuwe hypotheekvorm af te sluiten. Na het eerder aangeven ontevreden te zijn over de OpMaat Hypotheek die ik nu heb, proberen ze me toch weer deze vorm aan te smeren. Ondanks de hele affaire met de woekerpolis omtrent deze... Lees meer »

Copyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |