Actueel Hypotheekrente Overzicht, bekijk de laagste hypotheekrentes

Uitleg: Hieronder kunt u de hypotheekrente per hypotheekvorm bekijken.

hypotheek offerte vergelijking


Actuele en Huidige Hypotheekrente vergelijken

Kies hieronder uw hypotheekvorm en klik op de link om een actuele hypotheekrente overzicht te krijgen. De standaard periode van hypotheekrente bij de onderstaande hypotheekvormen is 15 jaar vast.

Hypotheekrente vergelijken

Hierboven vindt u een overzicht van actuele rentetarieven voor verschillende hypotheek vormen in Nederland. U kunt gebruik maken van speciale selectie methodes om de juiste hypotheekrentes voor u op te zoeken. Wanneer u klikt op de dropdown box bij "Welke hypotheekvorm?", dan kunt u hier uw hypotheek vorm aangeven, de pagina word hierna automatisch ververst met de juiste hypotheekrente informatie. Niet alle hypotheek aanbieders verstrekken alle hypotheek vormen, hierdoor zijn niet alle rentetarieven hetzelfde en aanwezig op de desbetreffende pagina.

Variabele jaar bij hypotheek rente vergelijking

Bij bovenstaande hypotheek rente vergelijking kunt ook kiezen voor "Voor hoeveel jaar?" u deze hypotheek wilt. Dit varieert van variabele jaar tot 20 jaar of 30 jaar. Uitleg variabele rente? Wanneer u kiest voor variable rente, dan word het rentetarief per kwartaal of per maand gewijzigd. Deze hangt af van een rentestijging of rentedaling. Een van de voordelen van variabele rente is namelijk dat deze op korte termijn goedkoper is dan een vaste rente op langer termijn. Hiermee kunt u jaarlijks veel geld besparen. Het doel van deze variable rente is dat deze onder de rente van de een rentevaste periode blijft, tijdens de rentevaste periode. Tevens is uw inkomen erg belangrijk hierbij. Deze moet hoog genoeg zijn om een eventuele rentestijgen te kunnen compenseren.

Relevante hypotheekrente links

Hypotheek Weetjes
periode nhg 125%
1 jaar
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
rente per: 2013-01-21
Bekijk het overzicht

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annu´teitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |