hypotheek offerte vergelijking


Minder hypotheken in tweede kwartaal volgens Kadaster

01.08.2007 - In Nederland zijn in het tweede kwartaal van 2007 in totaal 116.725 particuliere hypotheken afgesloten. Dat betekent een daling van 19,6% ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder toen nog 145.102 hypotheken werden afgesloten. Dat blijkt woensdag uit het kwartaalbericht van het Kadaster.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
De gemiddelde hypotheeksom die door particulieren werd opgenomen bij de aankoop van een woning steeg in het tweede kwartaal met 5,52% naar EUR 279.864, ten opzichte van dezelfde periode in 2006. Ten opzichte van het eerste kwartaal was sprake van een stijging van de hypotheeksom van 1,37%. De gemiddelde hypotheekrente steeg in het tweede kwartaal op jaarbasis van 4,29% naar 4,75%.

Het totaal aantal onvrijwillige veilingen kwam in het vorige kwartaal uit op 436, tegen 453 een jaar eerder. Er is sprake van een onvrijwillige veiling als onroerend goed in opdracht van een hypothecaire schuldeiser wordt geveild.
Bron: Nieuws.nl
Tags: hypotheeksom
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 4574
Er zijn 1 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Hypotheekregels afhankelijk van kabinetsformatie

Een tijdje geleden presenteerde de AFM een voorstel voor nieuwe regels rondom de hypotheekverstrekking. Het was aan Jan Kees de Jager om daar iets mee te doen. Toen werd het stil.

Lees verder

Jan Modaal tussen wal en schip?

Goedkope huurwoningen zijn binnenkort niet meer bereikbaar voor mensen met een modaal inkomen. De Europese Commissie stelt dat zij niet meer mogen huren via een woningcorporatie, maar de vrije huurmarkt op moeten. Of een woning kopen.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |