hypotheek offerte vergelijking


Eťn op de 10 financieel adviseurs werkt zonder vergunning

15.08.2007 - AMSTERDAM - Vijf tot vijftien procent van alle Nederlandse financieel adviseurs gaat over de schreef, zo schat de toezichthouder Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM). De adviseurs werken vaak zonder vergunning. Bij enkelen gaat het om 'zeer ernstige overtredingen', schrijft OverGeld.nl dinsdag.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Het gaat om overtredingen als een verkeerd financieel advies, ontbrekende papieren en het verkeerd omgaan met voorschriften en cijfers. AFM baseert zich, behalve op haar eigen ervaringen bij de vergunningaanvragen, op ruim 600 'signalen' die afgelopen maanden zijn binnengekomen over bedrijven die geen vergunning hebben. Alle adviseurs moeten langs de AFM voor een vergunning als zij financiële producten aan klanten willen verkopen.

De toezichthouder benadrukt dat de groep overtreders - doorgerekend samen 1.500 bedrijven - een 'grove schatting' is. Tegen die groep van adviseurs komt AFM in actie of heeft zij al actie ondernomen.

Van alle tussenpersonen kreeg dit jaar tien procent geen vergunning van de AFM.

Hypotheekrente werkt overigens uitsluitend met Erkend Hypotheekadviseurs en is in het bezit van een vergunning van het AFM. U bent dus verzekerd van een goed en betrouwbaar advies.

Bron: Overgeld.nl
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (4)

Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Door: Anoniem | Geplaatst op 17 februari 2008 om 22:30
Je hebt helemaal geen vergunning nodig om hypotheekadviseur te zijn, sterker nog DIE BESTAAN HELEMAAL NIET! kansloos forum dit! Enige wat verplicht is, is je WFT-Erkend!!!Door: Jan | Geplaatst op 21 februari 2008 om 10:46
Hahaha, zeg dan niets! WFT-Erkend bestaat niet! WFT-Hypotheken wel en die heb je nodig om de vergunning Hypothecair krediet te krijgen. Pas dan mag je hypotheken adviseren.Door: slachtoffer | Geplaatst op 08 juli 2008 om 13:19
Net of je MET vergunning welbetrouwbaar bent... Oplichters worden niet aangepakt en de AFM beschermt ze nog ook...lijkt wel...want met klachten wordt (voorlopig) niets gedaan.Door: x | Geplaatst op 25 februari 2009 om 18:35
WFT Erkend is een vergunning !!!Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 6446
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuÔteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |