hypotheek offerte vergelijking


Consumentenbond wil namen 'foute' adviseurs openbaar

16.08.2007 - AMSTERDAM - De Consumentebond heeft per brief laten weten dat het de namen van de tussenpersonen die zonder vergunning van de Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM) handelen, openbaar wil hebben. Dat staat in de AM signalen van vandaag.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

De AFM liet recent weten dat er bij 5 procent tot 15 procent van de financieel adviseurs ernstige overtredingen plaats vinden. Volgens Martijn Pols van de AFM gaat het hierbij wel om een grove schatting. De cijfers zijn gebaseerd op zowel een a-selecte steekproef als op de 10 procent van de aanvragers die geen vergunning krijgen.

"Consumenten hebben het recht om te weten om welke bedrijven het hier gaat" vind de Consumentbond. Volgens de bond loopt de consument grote risico's op verkeerde financiële adviezen als deze adviseurs al zo slecht omgaan met de eisen van de AFM.

Hypotheekrente werkt uitsluitend met Erkend Hypotheekadviseurs en is in het bezit van een vergunning van het AFM. U bent dus verzekerd van een goed en betrouwbaar advies.

Bron: ANP
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 4715
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuÔteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |