hypotheek offerte vergelijking


Consument nog niet onder de indruk van kredietcrisis

27.08.2007 - Volgens het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS) is de Nederlandse consument nog niet erg onder de indruk van de kredietcrisis. Het CBS berekende dat de index, gekoppeld aan het consumentenvertrouwen, in de eerste twee weken van augustus met 1 punt gestegen is ten opzichte van juli jl.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Naast het consumentenvertrouwen, bekeek het CBS ook de koopbereidheid en kwam tot de conclusie dat ook deze nauwelijks veranderd was. Over de eigen financiën in de afgelopen twaalf maanden was de consument aanzienlijk positiever dan in juli. Volgens het CBS zijn consumenten in de afgelopen vijf jaar niet meer zo positief geweest als nu. Wel vond de consument de tijd iets minder gunstig om grote aankopen te doen dan vorige maand.

Het CBS maakt wel de kanttekening dat het onderzoek, dat plaats vond in de eerste twee weken van augustus, waarschijnlijk net niet de reacties op de aandelenbeurzen heeft meegenomen omdat deze reacties in de laatste paar dagen van het onderzoek pas kenbaar werden.

Bron: cbs.nl
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 3357
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuÔteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |