hypotheek offerte vergelijking


Europese Centrale Bank houdt rente in eurozone op 4 procent

06.09.2007 - De Europese Centrale Bank (ECB) handhaaft het belangrijkste rentetarief in de eurozone op 4 procent. Dat maakte de Europese Centrale Bank donderdag bekend. Het besluit de rente ongewijzigd te laten, werd algemeen verwacht door analisten.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
De Europese Centrale Bank gaf begin augustus nog aan in september de rente met een kwart procentpunt te gaan verhogen. De bank ziet daar nu in verband met de aanhoudende onrust op de kredietmarkten vanaf.

De Europese Centrale Bank zou eerst de uitwerking van de onrust op de kapitaalmarkten op de bredere economie willen afwachten. Om de kalmte te herstellen, pompte de Europese Centrale Bank donderdag nog eens ruim euro 42,2 mrd in de Europese geldmarkt.

De meeste analisten verwachten dat de Europese Centrale Bank de rente voor het einde van dit jaar optrekt tot 4,25 procent. ECB-president Jean-Claude Trichet geeft later op de dag een toelichting op het rentebesluit.

Bron: ANP
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 3747
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuÔteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |