hypotheek offerte vergelijking


Niet-NVM makelaars op Funda

08.09.2007 - De huizensite Funda.nl heeft medegedeeld dat het aanbod van huizen op de website zich vanaf nu niet alleen beperkt tot huizen van NVM makelaars. Hiermee maakt Funda van de nood een deugd nadat een rechterlijke uitspraak duidelijk maakte dat het overnemen van een huizenaanbod niet illegaal is.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Nadat de stichting Baas in eigen huis een rechtszaak had aangespannen tegen concurrent van Funda, Jaap, werd duidelijk dat het overnemen van het huizenaanbod niet illegaal is, mits dit aan bepaalde voorwaarden voldoet. Hierdoor kon Jaap.nl een groter aantal huizen aanbieden dan Funda.

Door nu ook huizen aan te bieden van niet-NVM makelaars is het aanbod van huizen op Funda flink gestegen waardoor hier weer meer huizen aangeboden worden dan op Jaap.nl.

Bij de Landelijke Makelaars Vereniging (LMV) leidt de mededeling van Funda tot een stormloop op lidmaatschapsaanvragen omdat het huizenaanbod van de, bij de LMV aangesloten, makelaars nu ook op Funda te zien zijn. Funda maakt op de website echter nog wel een duidelijk onderscheid door de eigen woningen eerst en die van niet-NVM makelaars onderaan aan te bieden.

Een andere branche-organisatie, VBO makelaar, noemt de zet van Funda een positieve ontwikkeling maar maakt wel de kanttekening zich zorgen te maken over de kwaliteit van de geboden informatie.

Concurrent Jaap.nl is echter alweer van plan om binnenkort terug te slaan. In een reactie verklaarde een woordvoerder van Jaap dat er binnenkort een nieuwe website wordt gelanceerd, waar helaas nog geen details over worden onthuld.

Bron: ANP
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 6723
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuÔteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |