hypotheek offerte vergelijking


Niet-reguliere hypotheek geen last van kredietcrisis

10.09.2007 - AMSTERDAM - De niet-reguliere hypotheek heeft vooralsnog geen last van de kredietcrisis in de VS. De maand augustus was zelfs een recordmaand, zo bericht marketingmanager Bert van Daalen van de hypotheekverstrekker ELQ.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

ELQ, dochter van de Amerikaanse investeringsbank Lehman Brothers, en branchegenoot Sparck zijn de twee grootste verstrekkers van niet-reguliere hypotheken in Nederland. 

Niet-reguliere hypotheken zijn hypotheken die verstrekt worden aan mensen die doorgaans niet makkelijk aan een hypotheek kunnen komen doordat ze of geen vast inkomen hebben of een registratie van het BKR te Tiel. Oftwel BKR hypotheek.

'Door de scherpe concurrentie in een krimpende markt wordt de hele hypotheekverwerkingsketen steeds meer gestandaardiseerd en vallen daardoor steeds meer mensen buiten de boot. Daar profiteren wij van', vertelt Van Daalen.

Bron: FD
Tags: bkr hypotheek, ELQ, hypotheek, sparck
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 3813
Er zijn 4 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verder

Had die DSB hypotheek eigenlijk niet gemogen?

Afgelopen dinsdag kwam Scheltema eindelijk met zijn rapport over de gang van zaken rondom de DSB Bank. Met als belangrijkste conclusie: DSB Bank had nooit een bankvergunning mogen krijgen.

Lees verder



Copyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |