hypotheek offerte vergelijking


Wall Street in de greep van hypotheekcrisis

11.09.2007 - New York - De effectenbeurzen in New York zijn maandag na een grillige handelsdag verdeeld gesloten. De sombere stemming op de beurs hangt samen met de zorgen over de problemen op de Amerikaanse hypotheekmarkt en de effecten hiervan op de economie. Vooral financiŽle fondsen zaten in de min. De oliefondsen stonden onder druk door een daling van de olieprijs.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
De stemming op Wall Street kwam onder druk te staan door de vrees dat banken meer geld opzij moeten zetten om verliezen op te vangen, die gerelateerd zijn aan de hypotheekmarkt. Dit jaar zet Washington Mutual, de grootste spaar- en kredietbank in de VS, mogelijk meer dan 500 miljoen dollar extra opzij om slechte leningen mee op te vangen. Volgens de topman van Washington Mutual creërt de huidige situatie op de Amerikaanse huizenmarkt een ,,vrijwel perfecte storm''. Het fonds daalde 0,5 procent.
Countrywide Financial, de grootste hypotheekverstrekker in de VS, maakte dit weekend bekend 12.000 banen te gaan schrappen, dat is twintig procent van haar personeelsbestand. Het bedrijf ziet zich daartoe genoodzaakt vanwege de problemen op de Amerikaanse huizenmarkt. Het aandeel Countrywide verloor 5,5 procent. Lennar, de grootste huizenbouwer in de VS, zakte 2,1 procent.
Bron: Algemeen Dagblad

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 4033
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuÔteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |