hypotheek offerte vergelijking


Onbeperkte OZB komt er toch aan

12.09.2007 - AMSTERDAM - Het ziet er naar uit dat gemeenten aan het eind van het jaar toch onbeperkt onroerendezaakbelasting (OZB) kunnen gaan heffen. Dit ondanks felle protesten, van onder andere de Vereniging Eigen Huis.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken heeft het wetsvoorstel tot wijziging van de Gemeentewet in verband met het schrappen van de beperking van de tarieven van de OZB bij de Tweede Kamer ingediend. In het huidige systeem van de OZB zijn gemeenten gebonden aan een maximumhoogte van het tarief en mogen zij daarnaast jaarlijkse belastingaftrek niet meer dan een bepaalde procentuele verhoging toepassen als het tarief op of boven één van de huidige drempeltarieven ligt.

Beide maximeringen worden in het wetsvoorstel geschrapt. De regering streeft ernaar dat de wet tijdig vóór 1 januari 2008 in werking treedt, bij voorkeur uiterlijk op 1 december 2007.

Bron: ANP
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 4664
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuÔteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |