hypotheek offerte vergelijking


Britse hypotheekverstrekker krijgt noodkrediet

14.09.2007 - (Novum/Betten) - De Britse hypotheekverstrekker Northern Rock heeft een noodkrediet gekregen van de Britse centrale bank om het hoofd te kunnen bieden aan de huidige crisis op de kredietmarkt en de daaruit ontstane liquiditeitskrapte. Dat heeft Northern Rock vrijdag bekendgemaakt.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

"Het is nu duidelijk geworden dat de wereldwijde krediet- en liquiditeitmarkten begin september nog niet zijn hersteld en dat er nog steeds sprake is van een ernstige liquiditeitskrapte", aldus Northern Rock.

Op basis van de aanname dat de huidige omstandigheden tot het eind van 2007 duren, voorziet Northern Rock een impact op de vermogensgroei, en daarmee op de winst dit jaar en volgend jaar.

Northern Rock, dat eind juni meer dan USD 200 miljard aan vermogen onder beheer had, is de eerste Britse financiële dienstverlener die moet worden ondersteund sinds 1998, toen de Bank of England zijn regels voor ondersteuning van banken in problemen heeft herzien.

De Europese beurzen zijn na het nieuws lager van start gegaan en de Britse pond moest terrein prijsgeven ten opzichte van de euro.

Bron: Novum

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 2847
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuÔteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |