hypotheek offerte vergelijking


Huizenprijzen Nederland omhoog

24.09.2007 - In augustus is de gemiddelde huizenprijs met ruim 3 procent gestegen ten opzichte van juli. Dat blijkt uit maandag gepubliceerde cijfers van het Kadaster. De gemiddelde koopsom is vergeleken met augustus vorig jaar met bijna 7 procent gestegen.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

De gemiddelde koopsom van huizen ligt op 257.921 euro. Van alle woningtypen zijn de prijzen gestegen ten opzichte van juli. De prijzen van appartementen en vrijstaande woningen zijn respectievelijk gestegen met 3,8 procent en 7,4 procent. Van tussenwoningen en hoekwoningen stegen de koopsommen beiden met 0,6 procent.

Op provinciaal niveau nam de gemiddelde huizenprijs overal toe, behalve in Flevoland. Daar daalde de gemiddelde prijs met 3,6 procent. Meer informatie over kosten koper en bouwrente.

Bron: ANP
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 3153
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuÔteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |