hypotheek offerte vergelijking


Overzicht hypotheekrente week 39

27.09.2007 - Net als bij aflossingsvrije en beleggingshypotheken zet de lichte rentedaling voor spaarhypotheken door. Voor een spaarhypotheek met een vijfjaars rentevaste periode wordt nu gemiddeld 5,09% rente gevraagd.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Op het hoogtepunt in juli was dat gemiddeld maar liefst 5,31%. Dit daalde naar 5,12% drie weken geleden.

Een jaar geleden bedroeg de gemiddelde rente voor een beleggingshypotheek echter nog 4,5%. Vooral tussen april en juli was er een flinke rentestijging. Voor huizenbezitters betekent een verschil van een tiende procent al snel honderden euro\'s meer rente per jaar.

De laagste hypotheekrente voor een spaarhypotheek met vijf jaar vaste rente en NHG is te vinden bij de SNS Bank. Op hun Budget Spaarhypotheek plus betaalt u 4,55% rente. Bij het vorige overzicht was dat 4,6%. Daarmee staat de SNS weer op de eerste plaats die ze drie weken geleden verloor.

De MoneYou Compleethypotheek werd juist 0,10% duurder, en zakt daardoor van de eerste naar de tweede plaats met een rente van 4,65%.

Bron: Overgeld.nl
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 6475
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuÔteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |