hypotheek offerte vergelijking


Nieuwe truc en tip voor huizenverkoop

09.10.2007 - Eigenaren van moeilijk verkoopbare woningen hebben een nieuwe truc om hun bezit sneller kwijt te raken. Dit nieuw product voorkomt dubbele maandlasten bij de koper. De verwachting is dat de koop hierdoor makkelijker wordt gesloten.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
De zogenoemde overbruggingsgarantie heeft een eenvoudige werking. In overleg met de koper wordt 2,5 procent van de verkoopprijs door de verkoper in depot gezet bij een notaris. Vervolgens worden de dubbele woonlasten van de koper uit dit depot vergoed. Het bedrag dat resteert na de verkoop gaat terug naar de verkopende partij. De overbruggingsgarantie wordt sinds een paar dagen aangeboden.

Cijfers van makelaarsorganisatie NVM laten zien dat duurdere woningen steeds langer te koop staan, met name in de Randstad. De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en de Vereniging Eigen Huis zijn positief na het controleren van de overbruggingsgarantie. “Het kan net een duwtje zijn bij de verkoop’’ aldus de VEH.

Bron: Algemeen Dagblad
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 10901
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuÔteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |