hypotheek offerte vergelijking


Miljardenfonds voor beleggingen hypotheekmarkt

15.10.2007 - Enkele grote Amerikaanse banken willen een fonds oprichten voor beleggingen die zijn afgeleid van de Amerikaanse hypotheekmarkt. Het fonds moet volgens nog onbevestigde berichten een omvang krijgen van 80 miljard dollar.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
Ook moet het voorkomen dat de problemen op de kredietmarkten een remmend effect hebben op de wereldeconomie. Wereldwijd zijn beleggingsproducten in omloop die hun oorsprong vinden in kredieten op de Amerikaanse hypotheekmarkt. Door de stijging van de rente en de afkoeling van de huizenmarkt hebben vooral mensen met weinig inkomen steeds meer moeite hun hypotheek af te lossen. Als gevolg daarvan zijn de beleggingen in de sector minder waard geworden. Verschillende banken hebben via speciale fondsen geld uitstaan in de sector.
Door de problemen op de kredietmarkt zijn banken terughoudend geworden met leningen aan elkaar. Het nieuwe fonds moet voorkomen dat investeerders de beleggingsproducten massaal gaan dumpen. Dat zou namelijk de problemen op de kredietmarkt kunnen verergeren en in het ergste geval kunnen leiden tot een recessie.
Bron: PZC.nl
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 4419
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuÔteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |