hypotheek offerte vergelijking


VROM-Raad: schaf aftrek hypotheekrente af

17.10.2007 - Nederland ontkomt niet aan een stapsgewijze afschaffing van de hypotheekrente-aftrek. Dat stelt de VROM-Raad in een advies aan het kabinet.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
In het regeerakkoord is afgesproken dat de aftrek ongemoeid blijft. Volgens voorzitter Meijdam van de VROM-Raad is dat onhoudbaar omdat er nu sprake zou zijn van een maatschappelijk drama. De woningmarkt functioneert volgens de adviesraad niet. De nieuwbouwproductie stagneert, terwijl er nu al te weinig huizen op de markt zijn en de komende 25 jaar meer dan één miljoen woningen moeten worden bijgebouwd. In het advies pleit de VROM-Raad ook voor andere maatregelen, zoals een vrijere huurmarkt.

Klik hier om de actuele hypotheekrente te bekijken. Als het aftrekken van de hypotheekrente zal veranderen, dan zal naar verwachting het een stuk rumoeriger worden in de hypotheken markt.
Bron: VROM
Tags: aftrekken hypotheekrente, belasting, hypotheek, hypotheekrente
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (1)

Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Door: Jos | Geplaatst op 17 oktober 2007 om 08:45
Zeer terecht. Compleet afschaffen en mensen in Nederland zelf laten werken voor een huis en niet de overheid en de belastingbetaler er voor op laten draaien . Ik heb een eigen huis, waar nauwelijks nog financiering op zit . Ben dan ook voor totale afschaffing kinderbijslag. Mensen met lagere inkomens onder de 30000 in bepaalde te bouwen wijken laten wonen . Met meer overzicht, omdat dan al het gepeupel bij elkaar woont . Maar goed dat in mijn mening .Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 4913
Er zijn 4 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Die schimmige variabele hypotheekrente

Bij een variabele hypotheekrente zou je denken dat het systeem wel duidelijk is: de rente kan elke maand veranderen, in lijn met de ontwikkeling van de algemene rentestand. Maar dat is lang niet altijd het geval.

Lees verder

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |