hypotheek offerte vergelijking


ING Bank: Hypotheekadviseur wint het van internet

29.10.2007 - Negen van de tien Nederlanders orienteert zich op de huizenmarkt via internet. In de financiele orientatie is de rol van internet een stuk kleiner. Vijftien procent zegt internet te gebruiken als eerste financiele orientatie, terwijl zeven van de tien Nederlanders zich tot hypotheekadviseur van bank of tussenpersoon richten. De meeste Nederlanders zijn tevreden over de adviezen (69 procent) en informatie (74 procent) die ze gedurende het koopproces hebben gekregen Dit blijkt uit onderzoek van ING Bank onder duizend huizenbezitters.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Ondanks de opkomst van internet blijft de hypotheekadviseur voor de meeste Nederlanders het eerste aanspreekpunt in de financiële oriëntatie bij de koop van een huis. Bijna driekwart wendt zich tot een tussenpersoon of de bank. Daarmee laat de adviseur internet ruim achter zich. Dat blijkt uit onderzoek in het kader van de nieuwe hypotheekcampagne van ING Bank.

Internet speelt in het totale koopproces van een huis wel een vooraanstaande rol. Negen van de tien Nederlanders oriënteert zich op de huizenmarkt via internet. In de financiële oriëntatie is de rol van internet een stuk kleiner. Vijftien procent zegt internet te gebruiken als eerste financiële oriëntatie, terwijl zeven van de tien Nederlanders zich tot de hypotheekadviseur van bank of tussenpersoon richten.

De meeste Nederlanders zijn tevreden over de adviezen (69%) en informatie (74%) die ze gedurende het koopproces hebben gekregen. (Infinance)

Bron: EEFN
Tags: erkend hypotheekadviseur, hypotheek, hypotheek advies, hypotheekadviseurs, tussenpersonen
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 4448
Er zijn 5 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verder

Had die DSB hypotheek eigenlijk niet gemogen?

Afgelopen dinsdag kwam Scheltema eindelijk met zijn rapport over de gang van zaken rondom de DSB Bank. Met als belangrijkste conclusie: DSB Bank had nooit een bankvergunning mogen krijgen.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |