hypotheek offerte vergelijking


Independer stopt met hypotheekbemiddeling

09.11.2007 - Online tussenpersoon Independer gaat stoppen met het bemiddelen in hypotheken. Redenen daarvoor zijn de succesvolle samenwerking met Funda en het feit dat de kwaliteit van hypotheekadviseurs steeds meer omhoog gaat , zegt directeur Edmond Hilhorst.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
We gaan ons nu helemaal storten op het genereren van leads. Dat doen we al voor Huis & Hypotheek, De Hypotheker en Hypotheekshop, maar we zijn met meer partners in onderhandeling. Bij onze leads kunnen we vooraf bepalen hoe hoog de conversie is. Zo is ook aan de lead af te lezen welk type adviseur de grootste kans van slagen heeft. De hypotheekafdeling van Independer, dat wel verzekeringen blijft sluiten, telt twaalf medewerkers.

Bekijk het hypotheekadviseurs overzicht van hypotheek-weetjes.nl voor een duidelijk overzichtelijk in Nederland, maar ook in de provincies. Zoals bijvoorbeeld hypotheekadviseurs Zuid-Holland, maar ook hypotheekadviseurs Utrecht.
Bron: amweb.nl
Tags: hypotheek, hypotheekadviseurs, hypotheken, tussenpersonen
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 5218
Er zijn 4 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |