hypotheek offerte vergelijking


CDA-achterban wil onderzoek hypotheekrenteaftrek

10.11.2007 - UTRECHT - Het CDA gaat een partijbrede discussie voeren over het volkshuisvestingsbeleid. Daarbij komt ook het politiek gevoelige onderwerp hypotheekrenteaftrek aan de orde. Het CDA-congres heeft zaterdag in Utrecht een voorstel hierover aangenomen.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
Het partijbestuur had de resolutie ontraden. Ook fractievoorzitter Pieter van Geel noemde de resolutie "niet wijs". De CDA-top heeft zich tot dusver steeds fel verzet tegen elke aantasting van de hypotheekrenteaftrek.

Jongeren

De resolutie, ingediend door onder meer de CDA-jongeren, vraagt het partijbestuur een onafhankelijke commissie in te stellen die uiterlijk eind volgend jaar advies uitbrengt.

De indieners wijzen erop dat de afgelopen jaren regelmatig is geprobeerd om in het CDA de hypotheekrenteaftrek aan de orde te stellen en dat er nog steeds flinke tekorten zijn op de woningmarkt. Volgens de resolutie is het kabinet goed bezig, maar zullen er "op termijn zwaardere ingrepen in het volkshuisvestingsbeleid nodig zijn".

Bron: ANP
Tags: aftrekken hypotheekrente, hypotheek, hypotheekrente, hypotheekrenteaftrek
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 4532
Er zijn 4 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Die schimmige variabele hypotheekrente

Bij een variabele hypotheekrente zou je denken dat het systeem wel duidelijk is: de rente kan elke maand veranderen, in lijn met de ontwikkeling van de algemene rentestand. Maar dat is lang niet altijd het geval.

Lees verder

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |