hypotheek offerte vergelijking


Duurzaam verbouwen met bijv rabobank klimaathypotheek

13.11.2007 - Duurzaamheid staat hoog op de agenda tegenwoordig. Het is niet alleen meer een onderwerp voor politieke debatten; ook wij zelf kunnen er veel aan doen om de natuur te ontlasten.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Met name in huis zijn veel aanpassingen mogelijk die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar tevens een aantrekkelijke besparing kunnen opleveren. De meeste mensen denken op kleine schaal, zoals spaarlampen en apparaten met een A+ keurmerk. Maar wie gaat verbouwen of verhuizen, kan veel meer besparen.

Isolatie
Denk bijvoorbeeld aan iets simpels als dubbel glas. Niet alleen zorgt dit voor een comfortabeler temperatuur in huis door de isolatie, het verlaagt ook de stookkosten aanzienlijk. Voor isolatie van het dak en ruimte onder de vloer geldt hetzelfde.

Warmte
Oude ketels vreten vaak energie, terwijl een moderne hoogrendementsketel een veel hogere productiviteit levert.
En natuurlijk staan aan de top van energiebesparingen de zonnepanelen, die veel eigen energie opwekken en de rekening dus flink kunnen verlagen.

Financieel aantrekkelijk
Uiteraard kosten deze aanpassingen ook geld. Maar daar staat tegenover dat je maandelijks geld bespaart. En wie toch al van plan is zijn woning te verbouwen of een nieuwe woning aan te schaffen, hoeft niet veel extra geld te investeren. Bovendien kunnen duurzame oplossingen zelfs direct financieel aantrekkelijk zijn.

Klimaathypotheek
De Rabobank heeft bijvoorbeeld speciaal voor de milieubewuste investeerder de Klimaathypotheek in het leven geroepen. Met deze aflossingsvrije hypotheek krijg je gedurende tien jaar maximaal één procent rentekorting over 50.000 euro bij verbouw en over 100.000 euro bij nieuwbouw. Je kunt dus met de hypotheek en de energiebesparing niet alleen het milieu maar ook flink op de kosten besparen.
Deze hypotheek is gecertificeerd door HIER, de campagne die zich inzet voor een klimaatneutrale wereld.

Bron: Planet.nl
Tags: duurzaamheid, geld besparen, hypotheek, hypotheken, klimaathypotheek, Rabobank
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 7957
Er zijn 6 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |