hypotheek offerte vergelijking


Hypotheekoverzicht week 46 (lichte hypotheekrente daling)

14.11.2007 - Om het vervolg van vorige week te volgen, de hypotheekrente zet weer een lichte daling in. Dit is ook de verwachting tot aan december. De hypotheekrente zal een leuke ontwikkeling krijgen.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

De nummer een van vorige week, Axa, heeft zijn rente op de meeste van haar producten met een tiende procent verhoogd. MoneYou koos ervoor juist met enkele tienden te zakken, wat de prijsvechter zowel de eerste als de tweede stek in ons overzicht van 13 november oplevert. De laagste hypotheekrente voor een beleggingshypotheek met vijf jaar vaste rente en NHG was half mei ook al in handen van MoneYou.

Al met al begint het erop te lijken dat we de feestmaand december ingaan met een rente die ruwweg een half procent hoger ligt dan een krap jaar geleden. Begin dit jaar bedroeg de gemiddelde rente voor een beleggingshypotheek immers nog 4,6%.

Bron: MoneyView
Tags: beleggingshypotheek, geld besparen, hypotheek, hypotheekrente
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 8838
Er zijn 4 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Die schimmige variabele hypotheekrente

Bij een variabele hypotheekrente zou je denken dat het systeem wel duidelijk is: de rente kan elke maand veranderen, in lijn met de ontwikkeling van de algemene rentestand. Maar dat is lang niet altijd het geval.

Lees verder

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |