hypotheek offerte vergelijking


Kansen huizenmarkt ondanks hypotheekcrises

20.11.2007 - Een tweede huis in de USA... Voor velen blijft het een droom, anderen verwezenlijken hem. Volgens Balkenende stijgt de animo voor villas in de Verenigde Staten en met name voor de staat Florida.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
Door de hypotheekcrises in de Verenigde Staten dalen de huizenprijzen met 20 tot 25 procent, omdat er veel aanbod is en weinig vraag. Voor Europeanen en dus ook voor Nederlanders extra interessant door de gunstige dollarkoers.

In Florida koop je een villa die vorig jaar nog 300.000 dollar kostte nu voor prijzen rond 225.000 tot 250.000 dollar. Dit betekent voor de Europeaan dat hij slechts tussen de 154.000 en 170.000 euro betaalt voor een luxe villa op een ruim kavel met zwembad, vier slaapkamer, drie badkamers en een dubbele garage.
Bron: EXPO Business Partners
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 5067
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuÔteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |