hypotheek offerte vergelijking


Verzilver Hypotheek: huis opeten zonder extra lasten

27.11.2007 - Als je de overwaarde van je woning wilt opeten zul je een extra hypotheek moeten afsluiten, met bijbehorende rentelasten. Als je tenminste een gewone aflossingsvrije hypotheek afsluit. Er zijn echter ook speciale opeethypotheken. Daarbij wordt een deel van de overwaarde aan je uitbetaald, terwijl de rest wordt gereserveerd voor de rentelasten. Deze worden dus bijgeboekt op de schuld.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
Het risico daarvan is dat je zoveel van de waarde opsnoept dat er bij verkoop (eigen keuze of na overlijden) een restschuld overblijft. Dat wil je natuurlijk niet! En veel ouderen hebben toch ook wel de behoefte om iets achter te laten voor hun nabestaanden.

Vorige week kreeg ik op kantoor informatie over een nieuw product van Florius: de Verzilver Hypotheek. Er zitten natuurlijk haken en ogen aan, maar ze bieden onder voorwaarden wel een garantie tegen restschuld. En als je wilt kun je tot 30% van de waarde reserveren voor de erfgenamen. Alleen voor mensen van 60 jaar en ouder!

Ik ben doorgaans best cynisch als het gaat om informatie over nieuwe producten. Vaak is het niets nieuws, alleen een nieuw jasje. Maar hier zie ik wel echt vernieuwende en interessante elementen.
Bron: Mijn geld blog
Tags: florius, opeethypotheken, Verzilver Hypotheek
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 9934
Er zijn 3 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Comeback voor annuďteit en lineaire hypotheken

De discussie omtrent de hypotheekrenteaftrek maakt oude hypotheekvormen opeens weer interessant. Het kan de comeback voor de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek betekenen.

Lees verder

Florius trekt hypotheekrente gelijk

Van oudsher is het heel normaal om voor bepaalde hypotheekvormen een iets hoger rentepercentage te betalen dan voor andere. De spaarhypotheek is een bekend voorbeeld: de rente daarvoor is eigenlijk overal 0,2% hoger dan voor bijvoorbeeld de aflossingsvrije hypotheek. Tot nu dan.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |