hypotheek offerte vergelijking


Hypotheekrenteoverzicht week 48

28.11.2007 - De hypotheekrente blijft voorzichtig dalen. Een spaarhypotheek met een rentevaste periode van vijf jaar én Nationale Hypotheek Garantie is nu gemiddeld verkrijgbaar voor 5,13%.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Ten opzichte van drie weken geleden is dit een daling van 0,03% van de gemiddelde rente. Deze daling betekent een kleine lastenverlichting voor huizenbezitters.

De laagste hypotheekrente voor een beleggingshypotheek met vijf jaar vaste rente en NHG is te vinden bij de MoneYou Compleet+ Hypotheek met 4,6%, hetzelfde percentage als de afgelopen weken. Axa, onze vorige tabelaanvoerder, is gezakt op de ranglijst door een verhoging over de hele linie met 0,1%. Ook een andere prijsvechter, Financium, deed hetzelfde. Nationale Nederlanden en Argenta rukken juist op, met renteverlagingen van enkele tienden van procenten. Experts verwachten desalniettemin op de lang termijn een redelijke stijging van de hypotheekrente.
Bron: MoneyView Research
Tags: argenta, hypotheekrente, hypotheekrentetarieven, nationale hypotheek garantie (NHG), spaarhypotheek
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 5172
Er zijn 5 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Die schimmige variabele hypotheekrente

Bij een variabele hypotheekrente zou je denken dat het systeem wel duidelijk is: de rente kan elke maand veranderen, in lijn met de ontwikkeling van de algemene rentestand. Maar dat is lang niet altijd het geval.

Lees verder

Nieuwe nieuwbouwgaranties

Tot voor kort was er een - inmiddels goed bekende - garantieregeling voor nieuwbouwwoningen: de GIW-garantie. Waarom die garantie precies moest verdwijnen is niet bepaald duidelijk. En nu? Nu zijn er nieuwe garanties voor in de plaats gekomen.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |