hypotheek offerte vergelijking


NHP breekt provisiestructuur hypotheekverzekeringen open

28.11.2007 - Nationale HypotheekPas (NHP) introduceert vandaag naast de bestaande provisievrije NHP hypotheek en NHP overlijdensrisicoverzekering ook de meest voordelige beleggingsverzekeringen, woonlastenverzekeringen en inkomensverzekeringen.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
NHP is de eerste financiële dienstverlener die geen provisieopslag in de maandelijkse premie verwerkt en is daardoor de goedkoopste aanbieder van hypotheken en alle gerelateerde verzekeringen. De besparing voor een verzekerde bij een gemiddelde hypotheek, met bijbehorende verzekeringen en looptijd van 30 jaar, loopt bij NHP op tot EUR 50.000,-. Op de volledig vernieuwde website www.nhp.nl staan overzichten van de verschillen in premie tussen verzekeringen met en verzekeringen zonder provisie.

NHP werkt als enige in Nederland zonder zich te laten betalen door een bank of verzekeraar. Onafhankelijk advies kan alleen worden gewaarborgd als een tussenpersoon er geen financieel voordeel bij heeft om een bepaalde bank te adviseren. Wanneer een tussenpersoon door de consument word betaald, maakt het niet uit bij welke bank deze het financiële product onderbrengt. De vergoeding die de tussenpersoon krijgt bedraagt namelijk altijd EUR 795.
Nieuwe standaard

Pieter Lijesen, fiscaal jurist en initiatiefnemer van NHP: “NHP is geen prijsvechter maar laat zien dat goed advies ook kan tegen een normale prijs. Wij rekenen altijd een vast laag bedrag voor het afsluiten van een hypotheek of verzekering. Dit bedrag wordt niet hoger naarmate de klant meer verzekert. Het is voor ons namelijk evenveel werk om een dekking van EUR 100.000 euro of EUR 450.000 in te vullen op het aanvraagformulier. Wij zetten met onze provisievrije hypotheken en verzekeringen een nieuwe standaard”.
Bron: eufin.nl
Tags: Nationale HypotheekPas, provisie, provisievrije hypotheken
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 6203
Er zijn 3 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Wijzigingen NHG voor 2010

Het einde van het jaar komt eraan, en de jaarwisseling is altijd het moment waarop verschillende wijzigingen doorgevoerd worden in hypothekenland. Op fiscaal gebied moeten de exacte cijfers nog komen, maar NHG heeft de nieuwe normen wel alvast gepresenteerd.

Lees verder

Hypotheekadviseurs op zwarte lijst

Het klinkt bijzonder heftig: een zwarte lijst voor hypotheekadviseurs. Hoe bont moet een adviseur het maken om op deze lijst terecht te komen?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |