hypotheek offerte vergelijking


Verliespolis stelt Delta Lloyd-hypotheek aan de kaak

18.12.2007 - Ontwikkelingen voor gedupeerden van beleggingsverzekeringen: * Tekortkomingen bij Delta Lloyd beleggingsverzekering * Overleg met verzekeraars * Bijdrage Verliespolis gedekt door rechtsbijstandverzekering De Stichting Verliespolis heeft onder meer bij verzekeraar Delta Lloyd grote tekortkomingen geconstateerd in beleggingsverzekeringen

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Als eerste richt de Stichting Verliespolis zich op het product Delta Life; een beleggingsverzekering gekoppeld aan een hypothecaire lening. Naar aanleiding van deze constateringen heeft de Stichting extra informatie over deze polissen gevraagd aan Delta Lloyd. Delta Lloyd heeft aan dit verzoek voldaan en de nieuwe informatie bevestigde ons beeld.

Daarom heeft de Stichting Verliespolis een voorstel gedaan aan Delta Lloyd om de betreffende polissen te repareren en afgelopen polissen te compenseren. Delta Lloyd heeft tot 21 december 2007 om te reageren op ons verzoek om in gesprek te gaan over het voorstel van de Stichting Verliespolis. Indien zij niet op het voorstel ingaan, dan zal de Stichting Verliespolis de eerste proefprocedure starten tegen Delta Lloyd bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID).

Voorts is de Stichting Verliespolis in gesprek met twee grote verzekeraars over concrete oplossingen voor polishouders, zonder dat een juridische procedure nodig is. Deze gesprekken bieden een serieuze kans om tot een regeling te komen. Het bestuur van de Stichting Verliespolis heeft haar onderhandelaars tot april gegeven om tot een resultaat te komen met deze verzekeraars. Mocht er in april nog geen oplossing zijn, dan zal de Stichting Verliespolis juridische procedures tegen deze verzekeraars starten.

Tot slot heeft de Stichting Verliespolis met rechtsbijstandverzekeraars afgesproken dat mensen met een rechtsbijstandverzekering de door hen betaalde bijdrage aan de Stichting Verliespolis vergoed kunnen krijgen. De kosten bedragen € 25,- en voor leden van Vereniging Eigen Huis en Vereniging voor Effectenbezitters (VEB) € 20,-.

Dus hebt u een ‘verliespolis’ en hebt u een rechtsbijstandverzekering, dan doet u er verstandig aan om uw geschil aan te melden bij uw rechtsbijstandverzekeraar.

Bron: Vereniging Eigen Huis
Tags: Delta Lloyd, hypotheek, verzekeraar
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (1)

Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Door: P. Timmerman | Geplaatst op 23 december 2007 om 21:06
Wat te doen als je geen rechtsbijstandsverzekering hebt?Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 6049
Er zijn 3 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verder

Had die DSB hypotheek eigenlijk niet gemogen?

Afgelopen dinsdag kwam Scheltema eindelijk met zijn rapport over de gang van zaken rondom de DSB Bank. Met als belangrijkste conclusie: DSB Bank had nooit een bankvergunning mogen krijgen.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |