hypotheek offerte vergelijking


Volgend jaar weer daling huizenprijzen V.S.

18.12.2007 - Het ergste op de Amerikaanse huizenmarkt moet nog komen volgens hypotheekverstrekker Fannie Mae. In 2008 zullen de prijzen van woningen met 4,5% afnemen, aldus Fannie Mae. Deze daling komt nog eens bovenop de daling van de huizenprijzen, die het afgelopen jaar plaats vond voor de eerste keer sinds de grote depressie van de jaren dertig.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Verder heeft Zakenbank Lehman Brothers de verwachting dat 1 miljoen hypotheken in de Verenigde Staten niet afbetaald zullen worden. Alan Greenspan, voormalig voorzitter van de Fed, gooit nog eens olie op het vuur en stelt dat er nu een 50% kans is op een recessie in de Verenigde Staten. Eerder was hij ook al negatief, maar toen schatte hij de kans op een recessie op een derde in.

Vanwege de oplopende inflatie in de Verenigde Staten, heeft de Fed beperkte mogelijkheden om de rente verder te verlagen. De producentenprijzen lopen op en vertonen de sterkste stijging in 34 jaar. Daarnaast zijn de consumentenprijzen met meer dan 4% gestegen, bleek afgelopen vrijdag. Ook daalden afgelopen vrijdag de koersen in de Verenigde Staten. Deze daling werd maandagochtend gevolgd door Azië en Europa.
Bron: Rtl.nl
Tags: Amerikaanse huizenmarkt, huizenprijs, hypotheek, hypotheek afsluiten
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 4736
Er zijn 4 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verder

Had die DSB hypotheek eigenlijk niet gemogen?

Afgelopen dinsdag kwam Scheltema eindelijk met zijn rapport over de gang van zaken rondom de DSB Bank. Met als belangrijkste conclusie: DSB Bank had nooit een bankvergunning mogen krijgen.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |