hypotheek offerte vergelijking


Stijging huizenprijzen vlakt af in 2008

03.01.2008 - De huizenprijzen in Nederland blijven in 2008 verder stijgen, maar de toename vlakt af. Dat meldde de Telegraaf donderdag op basis van een rondgang onder hypotheekverstrekkers en makelaarsorganisaties.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
De stijgende hypotheekrente en de aanhoudende krapte op de woningmarkt zullen volgens de ondervraagde banken en makelaars de betaalbaarheid van woningen geen goed doen. De krapte op de huizenmarkt blijft de komende jaren bestaan door het achterblijven van de nieuwbouwproductie.

De druk op het goedkopere koopwoningsegment neemt onder meer toe doordat de woonlasten voor kopers de komende vier jaar met 17 procent toenemen tegen 4,5 procent voor huurders, zo heeft makelaarsvereniging NVM berekend. Dit komt onder meer door toenemende gemeentelijke lasten.
Bron: ANP
Tags: huizenmarkt, huizenprijs, hypotheekrente, hypotheken
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (2)

Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Door: cees | Geplaatst op 10 januari 2008 om 23:37
ik denk dat de gene die 3 jaar geleden hun woning hebben gekocht met een top hypotheek als het even kan maar niet moet scheiden of in de wao of wia moet komen..
de gene die zijn huis al verkocht heeft en het leeg lopen van deze luchtballon heeft zien aankomen en op de munten zit .
heeft over +_ 2jaar zijn of hun huis voor het uitzoeken .Door: Robert | Geplaatst op 26 februari 2008 om 20:24
Ja natuurlijk of de huizen worden de komende jaren gewoon 20% duurder.
Maar dat dan wel voor een prima onderhuoden appartement cq vrijstaande wonning in een ( normale buurt).Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 7111
Er zijn 4 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Die schimmige variabele hypotheekrente

Bij een variabele hypotheekrente zou je denken dat het systeem wel duidelijk is: de rente kan elke maand veranderen, in lijn met de ontwikkeling van de algemene rentestand. Maar dat is lang niet altijd het geval.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |