hypotheek offerte vergelijking


Huizenbezitter kan veel geld besparen

01.02.2008 - Huizenbezitters zouden alerter moeten zijn op de jaarlijkse WOZ-bepaling van hun huis, want daar is voordeel mee te behalen. Dat zegt voorzitter Hans André de la Porte van de Vereniging Eigen Huis (VEH) vrijdag.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Volgens André de la Porte zouden enkele tienduizenden mensen met een top hypotheek met een risico-opslag een voordeel kunnen halen, mits hun huizen sterk in prijs zijn gestegen en zij het huis zo'n zeven jaar geleden kochten. Hij bevestigt daarmee een verhaal van die strekking in het AD.

"Mensen zouden meer gebruik moeten maken van de WOZ-waardebepaling die huizenbezitters ieder jaar gratis in de bus krijgen van de gemeente." Want de executiewaarde van een huis ligt volgens de VEH doorgaans op 85 procent tot 90 procent van de WOZ-waarde en daar baseren de banken de risico-opslag op.

Bron: Nu.nl
Tags: huizenmarkt, huizenprijs, hypotheek, vereniging eigen huis
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 3680
Er zijn 4 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verder

Had die DSB hypotheek eigenlijk niet gemogen?

Afgelopen dinsdag kwam Scheltema eindelijk met zijn rapport over de gang van zaken rondom de DSB Bank. Met als belangrijkste conclusie: DSB Bank had nooit een bankvergunning mogen krijgen.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |