hypotheek offerte vergelijking


De voordelen als spaarder in een kredietcrisis

05.02.2008 - Als gevolg van de kredietcrisis zijn banken naarstig op zoek naar geld. Omdat de nood hoog is bieden banken een relatief hoge rente aan als geld wordt vastgezet voor een langere periode. De rente op de spaardeposito’s met een vaste looptijd is daarom gestegen.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
Een spaardeposito is een vaste termijn spaarrekening met een hoge inleg en een looptijd die varieert tussen de 3 maanden  à 5 jaar. Tussentijds kan er geen geld opgenomen worden. Als de termijn is afgelopen komt het geld vrij met daarbovenop het vooraf gegarandeerde vastgestelde rendement.


De handige spaarder kan voordelen behalen aan bovengenoemde ontwikkelingen door zijn spaarrekening over te hevelen naar een depositorekening. Voor een goed financieel advies over de hoogst renderende deposito’s en wat daarbij de verstandigste opties voor u zijn raden wij u aan om een kijkje te nemen op DeHoogsteSpaarrentes.nl.


Als u mocht besluiten een spaardeposito af te sluiten zult u niet de eerste zijn. Volgens De Nederlandsche Bank verdriedubbelde het geld dat Nederlanders het afgelopen jaar in spaardeposito’s vastzetten.
Bron: Hypotheekrente.nl
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 4366
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuďteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |