hypotheek offerte vergelijking


ING denkt stagnatie op huizenmarkt te doorbreken

25.02.2008 - ING Bank biedt woningzoekenden voortaan de mogelijkheid een bod uit te brengen op hun droomhuis, ook als dat niet te koop staat. Dat maakte ING maandag bekend.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

De bank denkt dat zij met de dienst WoonWaarUWilt de stagnatie op de huizenmarkt kan doorbreken. "Door de stagnatie op de woningmarkt kunnen kopers niet altijd de woning kopen die ze willen. Wij vinden het onze rol om te komen met initiatieven die meer beweging op de woningmarkt mogelijk maken", aldus directeur Hans Hagenaars van ING Retail.

Woningzoekenden kunnen hun belangstelling voor een huis kenbaar maken bij ING. Als zij een plausibel bod op de betreffende woning kunnen uitbrengen, benadert een NVM-makelaar de bewoner om te polsen of die wil praten over een eventuele verkoop van zijn huis.

Bron: ANP
Tags: huizenmarkt, huizenprijs, ing bank, verhuizen
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 4073
Er zijn 4 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Die schimmige variabele hypotheekrente

Bij een variabele hypotheekrente zou je denken dat het systeem wel duidelijk is: de rente kan elke maand veranderen, in lijn met de ontwikkeling van de algemene rentestand. Maar dat is lang niet altijd het geval.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |