hypotheek offerte vergelijking


Populariteit woningvideo's neemt toe

29.02.2008 - Verkopers van woningen gaan nu het steeds langer duurt om woningen te verkopen, over op andere methodes. Zo neemt op internet de woningvideo een grote vlucht.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
Makelaarsvereniging NVM geeft aan dat woningen gemiddeld 7 procent langer te koop staan dan een jaar geleden. Volgens Herman van der Haak, directeur van het bedrijf Image report Internetvideo dat de grootste leverancier is van video’s op Funda, is de vraag bij hem met 47% toegenomen.

“Het aanbod op Funda is zo groot dat een aangemelde woning al snel naar het einde van de pagina verschuift en nauwelijks meer wordt gevonden. En daar zit hem de kneep”, zegt van der Haak. “Een woning die voorzien is van een video houdt wel een positie bovenaan de pagina.”
Bron: Enter
Tags: huizenmarkt, huizenprijs, hypotheek

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 2892
Er zijn 3 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verder

Had die DSB hypotheek eigenlijk niet gemogen?

Afgelopen dinsdag kwam Scheltema eindelijk met zijn rapport over de gang van zaken rondom de DSB Bank. Met als belangrijkste conclusie: DSB Bank had nooit een bankvergunning mogen krijgen.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |