hypotheek offerte vergelijking


Benchmarkonderzoek MoneyView toont aan dat Quion de voordeligste spaarhypotheken serviced

07.03.2008 - Benchmarkonderzoek van Moneyview toont aan dat Argenta, Solide Koers Plan en Qent Hypotheken beschikken over marktconforme voorwaarden en bovendien een prominente positie bezetten als het gaat om de meest voordelige hypotheek. Alledrie de labels worden door Quion geserviced in de spaarhypothekenmarkt. Bij de langere rentevastperioden van 10, 15 en 20 jaar wordt de lijst aangevoerd door één van de door Quion geservicede geldverstrekkers.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
Waarom dit onderzoek?
De Nederlandse hypotheekmarkt signaleert een stijgende vraag naar een langere rentevastperiode én naar spaarhypotheken. Quion gaf MoneyView daarom opdracht tot een benchmarkonderzoek onder de aanbieders van de voordeligste spaarhypotheken op basis van netto maandlasten.

Achtergrondinformatie
Als bijlage vindt u een overzicht van de aanbieders met de laagste netto maandlasten bij een rentevastperiode van 15 jaar met NHG en 125%EW, alsmede de gebruikte uitgangspunten. Download bijlage
Bron: eufin.nl
Tags: hypotheken
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 6276
Er zijn 1 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Na koopsubsidie ook startersleningen op

Een paar weken geleden werd duidelijk dat de pot voor de Koopsubsidie echt leeg was. Inmiddels is ook het budget voor de Startersleningen onverwacht helemaal op. Wat betekent dit voor de woningmarkt?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |