hypotheek offerte vergelijking


Hypotheekrente week 14

04.04.2008 - De woonconsument is optimistischer over de huizenmarkt. De lagere hypotheekrente speelt een grotere rol in de beeldvorming dan de internationale kredietcrises. Dat blijkt uit de VBO Woonindex die over het eerste kwartaal van 2008 weliswaar nog steeds negatief is, maar een stijging vertoont ten opzichte van het vierde kwartaal van 2007(van -21,2 naar -15,9).

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

De mening van kopers en verkopers blijft zowel voor de korte als langere termijn negatief over de economische situatie in Nederland. Ook verwachten zij gevolgen voor hun individuele financiële situatie. Desondanks vinden zij het huidige moment geschikt voor een woningtransactie en wegen de gunstige hypotheekrente en het maximaal op te nemen hypotheekbedrag dus zwaarder. Het aantal opgeleverde nieuwbouwwoningen is in 2007 gestegen. Kopers zien vooral het aanbod van bestaande woningen groeien.

Bron: Overgeld.nl
Tags: hypotheek, hypotheekrente, hypotheekrentetarieven, hypotheeksom, hypotheken

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 3200
Er zijn 5 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Die schimmige variabele hypotheekrente

Bij een variabele hypotheekrente zou je denken dat het systeem wel duidelijk is: de rente kan elke maand veranderen, in lijn met de ontwikkeling van de algemene rentestand. Maar dat is lang niet altijd het geval.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |