hypotheek offerte vergelijking


Koopsom woningen daalt

21.04.2008 - AMSTERDAM - De koopsom voor bestaande woningen is in maart gedaald met 2,55 procent ten opzichte van een maand eerder. Een gemiddeld huis kost nu 256.717 euro. Dat blijkt uit cijfers van het Kadaster, die maandag zijn gepubliceerd.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

In vergelijking met dezelfde maand vorig jaar steeg de koopsom met 2,5 procent. Toen kostte een huis in doorsnee 244.056 euro.

De prijs van een twee-onder-een-kapwoning daalde het sterkst met 4,9 procent ten opzichte van februari. In Zeeland daalde de gemiddelde koopprijs met 4,2 procent het meest. In Limburg steeg de koopsom met 0,5 procent.

Het aantal huizen dat verkocht werd in maart, was 9,2 procent lager dan in februari. In maart wisselden 13.698 woningen van eigenaar, in februari was dit nog 15.081.

Het aantal geregistreerde verkopen daalde in alle provincies. Met 22,7 procent daalde het aantal in Friesland het meest.


Bekijk de laatste hypotheekrente van de hypotheek vormen.
Bron: Nu.nl
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (4)

Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Door: zwijgzaam | Geplaatst op 21 april 2008 om 10:34
Gaat de OZB dan volgend jaar ook naar beneden.Door: brad | Geplaatst op 21 april 2008 om 10:35
neehoor zwijgzaam, want dan gaat de btw omhoog. Of de melk wordt duurder, of er wordt grasbelasting aan toegevoegd. De gemeente mag zelf weten hoe ze de OZB berekenen en reken er maar niet op dat de gemeenten daarmee omlaag gaan. Het blijft crimineel maar ja...Door: nujijtje | Geplaatst op 21 april 2008 om 10:35
De inflatie gaat omhoog :-)Door: anna c | Geplaatst op 21 april 2008 om 10:36
Goedzo, het gaat eindelijk de goede kant uit. Adspirant kopers ........ koopplannen even een paar maandjes uitstellen, je zult zien dat geld oplevert. Wel allemaal meedoen natuurlijk!Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 3643
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuÔteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |