hypotheek offerte vergelijking


Buitenlanders leveren twee derde hypotheekomzet in

06.05.2008 - De buitenlandse partijen op de Nederlandse hypotheekmarkt hebben in het eerste kwartaal van dit jaar nog maar een derde van de productie geboekt die zij in de eerste drie maanden van 2007 konden noteren.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
Tegenover de € 2,33 mld van vorig jaar stellen de buitenlanders in het eerste kwartaal van 2008 nog maar € 0,76 mld, zo blijkt uit cijfers van het Kadaster. Het marktaandeel is in maart gekelderd tot 2,8%: dat was maart vorig jaar nog 8,5%. Het Amerikaanse GMAC - vorig jaar de grootste buitenlandse partij met een marktaandeel van zo'n 3% - trok zich in die maand (voorlopig) terug van de Nederlandse markt als gevolg van de kredietcrisis. Ook partijen als ELQ en Argenta zijn terughoudender geworden met het verstrekken van nieuwe leningen. De totale hypotheekmarkt kromp in het eerste kwartaal met 20%.
Bron: amweb.nl
Tags: argenta, ELQ, hypotheek, hypotheken
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 4143
Er zijn 4 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |