hypotheek offerte vergelijking


Eerste lening voor starter uitgereikt (startersregeling)

04.06.2008 - OLDENZAAL - Wethouder R.Welten heeft maandag de eerste starterslening uitgereikt. Met deze lening wordt een bestaande koopwoning in De Thij mede gefinancierd. Starters op de koopwoningmarkt die financieel moeite hebben met het kopen van een woning kunnen bij de gemeente Oldenzaal een beroep doen op een startersregeling.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
De startersregeling is een aanvullende lening voor (huidige en toekomstige) inwoners van Oldenzaal die voor het eerst een woning willen kopen, maar hier financieel moeite mee hebben.

"Wij zijn verheugd dat de gemeente de eerste starterslening uit kan reiken. We hopen dat meer mensen op deze manier in staat worden gesteld de aankoop van een woning te realiseren", verklaart wethouder Welten. Enkele tientallen Oldenzalers hebben zich over de mogelijkheden van de regeling laten informeren.

De starterslening overbrugt het verschil tussen de totale koopsom van de woning en het maximale bedrag dat starters, op basis van hun inkomen, bij de bank kunnen lenen volgens de normen van de Nationale Hypotheek Garantie. De lening kent een rentevaste periode van vijftien jaar, de looptijd is maximaal dertig jaar. De startersregeling is een eenmalige regeling.
Bron: tctubantia.nl
Tags: hypotheek, hypotheek afsluiten, nationale hypotheek garantie (NHG), starters hypotheek, startersregeling
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 3376
Er zijn 5 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verder

Had die DSB hypotheek eigenlijk niet gemogen?

Afgelopen dinsdag kwam Scheltema eindelijk met zijn rapport over de gang van zaken rondom de DSB Bank. Met als belangrijkste conclusie: DSB Bank had nooit een bankvergunning mogen krijgen.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |