hypotheek offerte vergelijking


Einde levenbedrijven AXA en Winterthur

03.07.2008 - De verzekeringsmaatschappijen AXA Leven en Winterthur Levensverzekering houden definitief op te bestaan. Het verdwijnen van de rechtspersonen volgt op de goedkeuring van De Nederlandsche Bank voor de fusie met Reaal Levensverzekeringen.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
De levensverzekeringen zijn officieel per 1 januari van dit jaar overgegaan naar Real Leven. Die maatschappij ziet de premieomzet daarmee groeien van zo'n € 1,6 mld naar ruim € 2,2 mld. Samen met de eveneens tot het concern behorende levensverzekeraars Zwitserleven, DBV en Proteq neemt SNS Reaal de tweede plaats in op de Nederlandse levenmarkt.
Auteur: Redactie Hypotheek-Weetjes.nl
De copyright van dit nieuwsbericht ligt bij Hypotheek Weetjes.nl.
Ook uw bericht op deze site? Klik hier
Tags: DBV, levensverzekering, SNS reaal, zwitserleven
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (4)

Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Door: A.B. Visscher | Geplaatst op 05 oktober 2008 om 19:37
Had wel zo netjes geweest, dat ik als polishouder van een verzekering welke is afgesloten bij Winterthur, van deze wijziging middels een schrijven op de hoogte was gesteld, i.p.v. dit af te lezen van mijn dagafschrift.Door: Hamers H.J | Geplaatst op 24 november 2008 om 11:34
Mijn pensioen komt plotseling zonder enige voorkennis via Reaal binnen,Kunt U mij inzake het eea informeren.Moet nu zelf zoeken naar telf.nr en of contactpersoon.Wens geinformeerd te worden.Door: johannes van beusekom | Geplaatst op 08 november 2009 om 10:16
L.S.
Waar moet ik me vervoegen om een aflopende koopsompolis (december 2009) gesloten, looptijd was 20 jaar in AUD. bij UAP verzekeringen?
Volgens persberichten bij SNS -Reaal.
Gaarne bericht , J van BeusekomDoor: Herman Huiskamp | Geplaatst op 15 november 2009 om 13:19
Geachte heer/mevrouw J van Beusekom
volgens de laatste bericht hebben u en ik het goed gedaan. ( zelfde polis als u)waardestijging 34.7% over de laatste vijf jaar, aldus de telegraaf 15-11-2009. Mooi doorzetten die polis zou ik zeggen!
Oud regime polis, prima zet van ons.
Destijds f. 12000 betaald, (aftrekbaar) looptijd 20 jaar voor aus dlr 63474. Nu € 40000 waard.
Laat aan uw kind (zonder inkomen) uitbetalen, die u het geld retourbetaald per jaar is wellicht mogelijk. gr HermanZelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 12981
Er zijn 4 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Die schimmige variabele hypotheekrente

Bij een variabele hypotheekrente zou je denken dat het systeem wel duidelijk is: de rente kan elke maand veranderen, in lijn met de ontwikkeling van de algemene rentestand. Maar dat is lang niet altijd het geval.

Lees verder

Tipgeld hypotheken een probleem?

De SNS Bank wil graag nieuwe hypotheekklanten. Daarom hebben ze een Tipgeldregeling ingevoerd: als een ondernemer of vereniging een hypotheekklant aanbrengt bij de SNS, krijgt de tipgever een beloning van 0,5% van de hypotheeksom.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |