hypotheek offerte vergelijking


Hypotrust: laagste-prijsgarantie in juli

05.07.2008 - Bij Hypotrust geldt in de maand juli een laagste-prijsgarantie voor hypotheken vanaf 15 jaar rentevast. Als een hypotheek elders toch goedkoper is, wordt aan het trouw blijvende intermediair € 150 betaald, zo heeft Hypotrust vrijdagavond bekend gemaakt.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
"We dagen het intermediair uit om een hypotheek met kwalitatief dezelfde voorwaarden te vinden die net zo aantrekkelijk geprijsd is", zegt Peter Besuijen, algemeen directeur van Hypotrust. De garantie geldt zowel voor standaard als budgethypotheken, mits ze qua aantrekkelijkheid dezelfde voorwaarden hebben als de hypotheken van Hypotrust. Zo moet de klant zelf de verzekering bij de hypotheek kunnen kiezen en is er bij budgethypotheken geen sprake van boete bij verkoop, is er een meeneem- en verhuisregeling en een kosteloos bouwdepot.De laagste-prijsgarantie geldt voor perioden van 15, 20 en 25 jaar vast. Hypotrust betaalt € 150 uit als er een concurrerende offerte met een lagere rente wordt overgelegd en er vanwege de goede service toch voor Hypotrust wordt gekozen.
Auteur: Redactie Hypotheek-Weetjes.nl
De copyright van dit nieuwsbericht ligt bij Hypotheek Weetjes.nl.
Ook uw bericht op deze site? Klik hier
Tags: hypotheek, hypotheken, hypotrust
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 4308
Er zijn 3 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |