hypotheek offerte vergelijking


Koopsubsidie

05.07.2008 - Starters hebben het moeilijk op de woningmarkt. Met de zogenoemde koopsubsidie wil de overheid de starters een handje helpen. Wanneer de starter voldoet aan een aantal voorwaarden, dan kan hij een subsidie krijgen in de vorm van een maandelijkse bijdrage in de hypotheeklasten.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
Om voor koopsubsidie in aanmerking te kunnen komen moet de stater onder meer minimaal 18 jaar zijn, nooit eigenaar van een koopwoning zijn geweest in de drie jaar die voorafgaan aan de eerste dag van de maand die volgt op de datum waarop de woning eigendom wordt en moet hij het huis zelf gaan bewonen. Het vermogen van de starter mag niet hoger zijn dan € 20.014 (met fiscale partner niet hoger dan € 40.028) en het huis mag niet duurder zijn dan € 171.588. Over de hypotheek moet een garantie (NHG) worden afgegeven door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen. Bovendien moet de hypotheek een rentevaste periode hebben van ten minste tien jaar en een looptijd van maximaal 30 jaar. Niet alle geldverstrekkers werken mee aan de koopsubsidie. Neem daarom contact op met een hypotheekadviseur en laat hem een handje helpen om in aanmerking te kunnen komen voor deze subsidie. Het is de moeite meer dan waard.
Bron: deweekkrant.nl
Tags: huizenmarkt, huizenprijs, hypotheek, hypotheekadviseurs, Koopsubsidie
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (1)

Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Door: Ozkan | Geplaatst op 08 januari 2009 om 12:06
Hallo,
Ik ben sinds 17 juni 2008 eigenaar van een koopwoning. En betaal nogal een hoog bedrag maandelijks voor de aflossing. Nu heb ik begrepen dat ik koopsubsidie kan ontvangen. Het papierwerk is echter al rond, mijn hypotheekadviseur heeft me niets verteld over de koopsubsidie.
Kan ik het nog aanvragen, of kan ik er naar fluiten ?

Alvast bedanktZelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 4968
Er zijn 5 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verder

Had die DSB hypotheek eigenlijk niet gemogen?

Afgelopen dinsdag kwam Scheltema eindelijk met zijn rapport over de gang van zaken rondom de DSB Bank. Met als belangrijkste conclusie: DSB Bank had nooit een bankvergunning mogen krijgen.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |