hypotheek offerte vergelijking


Hypotheekrente week 28

14.07.2008 - Makelaars merken dat kopers van onroerend goed voorzichtiger worden. Verkoop van woningen gaat wat trager. Niet dat er sprake is van paniek, maar toch. De financiele mogelijkheden en de economische ontwikkelingen zijn nu niet echt rooskleurig te noemen, schrijft makelaar en vaste columnist Hans Broeren in onze woonkrant.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
Vorige week woensdag kopte de voorpagina van deze krant dat ’de koopwoningmarkt in zwaar weer zit’. Dit was overigens een onderzoek van een of andere website onder 2000 aspirant-woningkopers. Ik vind zwaar weer een beetje overdreven en tegenover 2000 ondervraagden (ik ken de vragen niet!) staan meer dan 3,5 miljoen niets gevraagde huiseigenaren. Ook is het zo vlak voor de zomervakanties een vervelend bericht over een twijfelachtig onderzoek. Dan heb ik meer waardering voor het signaal van de Vereniging Eigen Huis die het koopsein op oranje zet: inderdaad wees voorzichtig. En ja, als koopprijzen die de laatste jaren torenhoog zijn gestegen wat dalen, mag toch niet abnormaal heten.
Bron: Overgeld.nl
Tags: hypotheek, hypotheekrente, hypotheekrentetarieven, internet makelaar, Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM)

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 3340
Er zijn 5 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Die schimmige variabele hypotheekrente

Bij een variabele hypotheekrente zou je denken dat het systeem wel duidelijk is: de rente kan elke maand veranderen, in lijn met de ontwikkeling van de algemene rentestand. Maar dat is lang niet altijd het geval.

Lees verder

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |