hypotheek offerte vergelijking


Spaarhypotheken populairder dan ooit

07.08.2008 - De hypotheekrente op spaarhypotheken staat op het hoogste niveau sinds jaren, 6%. Met de woekerpolisaffaire in het achterhoofd, is beleggen met je huis momenteel helemaal uit, de spaarhypotheek geniet meer dan ooit de voorkeur.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

De kredietcrisis drijft woningzoekers naar een spaarhypotheek. In het eerste kwartaal van 2008 is de verkoop tot 28% gegroeid, tegenover 13% van alle hypotheken vijf jaar geleden, blijkt uit onderzoek van De Hypotheker. Ook Rabobank ziet de voorkeur boven een beleggingshypotheek. De spaarvariant biedt het minste risico, verklaarde directeur Bas Millenaar afgelopen mei in De Telegraaf de toegenomen verkoop. Vooral jongeren gaan voor veilig.

"De discussie over woekerpolissen en de kredietcrisis in de Verenigde Staten zijn daarop van invloed. Huizenkopers willen weten waar ze aan toe zijn en zelf kunnen begrijpen wat ze gekocht hebben. Met een spaarhypotheek weet je zeker dat je na dertig jaar de lening kan aflossen."

Bron: Overgeld.nl
Tags: beleggingshypotheek, hypotheek, Hypotheek Rabobank, hypotheken, spaarhypotheek
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 6303
Er zijn 5 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |