hypotheek offerte vergelijking


Toer door hypotheekcrisisgebied

11.08.2008 - Ground Zero noemen de overgebleven bewoners van Stockton hun woonplaats cynisch. Hier hield het afgelopen jaar een financiŽle tornado huis met de naam hypotheekcrisis.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
Het provinciestadje in de buurt van San Francisco houdt volgens de website MSN Real Estate een treurig record: Nergens in de hele VS werden zoveel privéhuizen gedwongen geveild als hier. Volgens MSN moest hier ieder 25e huishouden zijn koffers pakken en kwamen zo alleen al tussen april en juni 9.066 huizen te koop.

Een jaar of tien geleden lag de gemiddelde prijs van een modaal huis in Stockton nog rond de 100.000 dollar. Kort voor het begin van de crisis was in het stadje nauwelijks meer iets te koop voor minder dan 500.000, 600.000 of 700.000 dollar.

Nu veel van de leegstaande huizen aan banken toebehoren die het geld hard nodig hebben, dalen de prijzen in recordtempo.

En daar ligt uiteraard een kans voor handige ondernemers als makelaar Cesar Dias. Hij biedt met zijn bedrijfje RepoHomeTours potentiële kopers bustoertjes aan door de leegstandsbuurten, waar ze voor een prikkie een nieuwe woning kunnen aanschaffen. Over de rug van een ander, dat wel. ‘Ik kan de mensen die hun woningen kwijtraakten niet helpen’, aldus Dias. ‘De banken willen verkopen en dat doen wij voor ze.’
Auteur: Redactie Hypotheek-Weetjes.nl
De copyright van dit nieuwsbericht ligt bij Hypotheek Weetjes.nl.
Ook uw bericht op deze site? Klik hier
Tags: Amerikaanse huizenmarkt, huizenmarkt, huizenprijs, kredietcrisis

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 3557
Er zijn 4 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Hypotheekrenteaftrek en de standpunten van de politieke partijen

Alle politieke partijen hebben al hun speerpunten in het partijprogramma samengevat en zijn nu onderling met elkaar in debat. Wie er straks als sterkste uit de bus komt, mag in ieder geval zijn borst nat maken wat betreft het onderwerp: hypotheekrenteaftrek.

Lees verder

Hypotheek vangnet in Den Haag

Huizenbezitters die hun baan verliezen kunnen behoorlijk in de problemen komen. De maandlasten van hun hypotheek is dan nog lastig op te brengen. Gevolg kan zijn dat het zover komt dat het huis verkocht moet worden. De gemeente Den Haag wil haar inwoners hiertegen bescheremen.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |