hypotheek offerte vergelijking


Hypotheekrente per 26 augustus

29.08.2008 - Dit overzicht gaat over de hypotheekrente van spaarhypotheken. De gemiddelde rente van spaarhypotheken vertoond een lichte daling. De goedkoopste 25 aanbieders rekenen gemiddeld 5,97% voor 5 jaar vast inclusief NHG.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
Bij een spaarhypotheek spaar je voor de aflossing van je hypotheekschuld, je weet van te voren precies met welke schuld je eindigt. Je maandelijkse lasten bestaan voor een deel uit hypotheekrente en voor een deel uit premie. Over het grootste deel van die premie wordt rente vergoed, het andere deel wordt gebruikt voor de levensverzekering. Het rentepercentage dat je krijgt over je spaarpremie is gelijk aan het percentage hypotheekrente dat je betaalt. Bij een lage hypotheekrente krijg je ook een lage rente over je spaartegoed. Bij een hoge rente krijg je meer rendement op je spaargeld. Bij renteschommelingen reageren je maandlasten daarom niet al te heftig: als je meer betaalt aan rente voor je lening, krijg je meer rente op je spaartegoed en hoef je daar minder in te leggen. Hypotheekverstrekkers noemen dit vaak 'rentedemping'.
Bron: Overgeld.nl
Tags: hypotheek, hypotheekrente, hypotheekrentetarieven, hypotheekverstrekkers, spaarhypotheek
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 6428
Er zijn 5 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Die schimmige variabele hypotheekrente

Bij een variabele hypotheekrente zou je denken dat het systeem wel duidelijk is: de rente kan elke maand veranderen, in lijn met de ontwikkeling van de algemene rentestand. Maar dat is lang niet altijd het geval.

Lees verder

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |