hypotheek offerte vergelijking


ELQ stopt met verstrekken van hypotheken

15.09.2008 - De Amerikaanse zakenbank Lehman Brothers heeft het dochterbedrijf ELQ Hypotheken vandaag gevraagd om per direct te stoppen met het verstrekken van hypotheken in ons land.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
Lehman Brothers heeft als gevolg van de kredietcrisis uitstel van betaling aangevraagd en is verwikkeld in een zogenoemde Chapter 11-procedure, de eerste stap naar een faillissement. "We wisten dat dit het weekend van de waarheid zou worden", zegt marketingmanager Bert van Daalen van ELQ. "We hadden alleen verwacht dat de sentimenten binnen de financiële wereld erop gericht waren om Lehman te redden. Voorlopig geldt het faillissement alleen de holding en niet de dochters. Die hebben de vrijheid om de salarissen door te betalen." ELQ was de eerste en de laatst overgebleven aanbieder in ons land voor mensen met een afwijkend risico, zoals een BKR-notering of een variabel inkomen. Vorig jaar verwelkomde ELQ nog 3.300 nieuwe klanten. In de vier jaar aanwezigheid in Nederland werd voor ruim aan € 1 mld aan hypotheken uitgezet.
Auteur: Redactie Hypotheek-Weetjes.nl
De copyright van dit nieuwsbericht ligt bij Hypotheek Weetjes.nl.
Ook uw bericht op deze site? Klik hier
Tags: bkr hypotheek, BKR hypotheken, ELQ, hypotheken, kredietcrisis
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 4425
Er zijn 5 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Na koopsubsidie ook startersleningen op

Een paar weken geleden werd duidelijk dat de pot voor de Koopsubsidie echt leeg was. Inmiddels is ook het budget voor de Startersleningen onverwacht helemaal op. Wat betekent dit voor de woningmarkt?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |